Goed en persoonlijk knippen, dat is wat wij het liefste doen.

Maak gelijk een afspraak online, of loop gewoon bij ons binnen zonder.
Al 10 jaar in De pijp in Amsterdam.

Een toplocatie, in de Frans Halsstraat, prachtig in het centrum van Amsterdam. Sfeer in de zaak vinden wij, naast vakmanschap, erg belangrijk: de inrichting van de zaak is casual-artistiek en de benadering zeer persoonlijk met oprechte aandacht en belangstelling voor wie in de stoel zit. Heel graag verwelkomen we ook jou bij ons in de zaak, we kijken uit naar je komst.


Maak gelijk een afspraak

Producten waar wij graag mee werken

Werken met de juiste producten is voor ons heel belangrijk, daarom hebben wij een selectie van twee producten waarmee wij graag werken. We geven je graag meer info over beide merken, kom langs of stuur ons een berichtje.

René Furterer

De haarverzorgingsproducten van Rene Furterer worden zorgvuldig samengesteld uit 100% natuurlijke etherische oliën en plantenextracten. ‘Mooi haar groeit op een gezonde hoofdhuid, net als een plant op een vruchtbare bodem.’

Unite

Unite is een high end fashion merk opgericht door haarstylisten, voor haarstylisten. Dit exclusieve merk afkomstig uit Amerika staat voor kwaliteit en professionaliteit bestaande uit een verfijnde lijn van uitzonderlijke producten voor alle haartypes.

Prijslijst

Wassen knippen drogen

Sofie:
Dames  € 38
Heren  € 32

Frits:
Dames  € 58
Heren   € 45

Kinderen 5 t/m 12 € 25
Tondeuse werk € 25
Wassen föhnen-stylen vanaf € 30

Kleuren
Uitgroei € 40
Hele kleuring € 50
Highlights vanaf € 55
Folie highlights vanaf € 85 (Graag bellen vooraf)
Spoelingen € 35

10% Studenten korting op Wassen, knippen & drogen

Het team

De mensen achter Hofman Kappers

Sofie Hofman

Combineert haar passie voor het kappersvak met een goed zakelijk inzicht. Na haar opleiding deed ze twee jaar ervaring op bij Hipkappers. Door de jaren heen is Sofie zich verder blijven ontwikkelen en heeft zij naast de leerschool bij Frits, speciale trainingen gevolgd in kleuren en knippen.

10 jaar geleden, is zij samen met Frits op deze locatie begonnen. Sofie wilde graag in de Pijp gevestigd zitten, waar de gezelligheid van de Albert Cuyp, en de buurt eromheen, voor een goede sfeer zorgde en nog steeds. Gezellige klanten zorgen voor de finishing touch, wat zij zelf ook door laat werken in de inrichting van de zaak, d.m.v. interieurstyling en in het helpen van de klanten.

‘Ik houd ervan om mensen mooi te maken. Bij mij kunnen ze alles even loslaten en ga ik haar voor haar te werk. Het is geslaagd als de klant met een vrolijke glimlach de deur uitgaat.’

Frits Hofman

Gaf in de Amsterdamse Jan Luijkenstraat (PC Hooftbuurt ) – voor hij zijn salon naar de bruisende Pijp verplaatste – een nonchalante chic gestalte, waarmee hij tot ver buiten de stadsgrenzen naam maakte als stijlvernieuwer.

Als een beeldhouwer gaat hij uit van de vorm en de zeggingskracht van het gezicht. Met zijn spontaan geïnteresseerde benadering heeft Frits een grote kring adepten blijvend aan zich gebonden.
Frits is een mensenmens en zegt daar zelf over:

‘In de praktijk behelst het vak veel meer dan alleen haarknippen, je vult iemands finest moment in, waarin diegene zichzelf toestaat te ontspannen en soms een plek voor zichzelf opeist. Dat is een bijzonder moment, dat je ook ten dienste van die man of vrouw in jouw stoel moet invullen. Daar houd ik van.’


 

Expositie

26 juli – 15 oktober 2018

 Hugo Kaagman

Van 26 juli t/m 15 oktober exposeert Hugo Kaagman in onze zaak.

Hugo Kaagman Stencil King | Dutch Godfather of Stencil

He is a true stencil pioneer, probably the first stencil artist in Europe (he made his first stencil in 1978, meaning he had stencils out long before Blek le Rat got busy in France). In the USA, John Fekner allready put stencils out in the streets in 1976, but these were texts only, contextualizing the environment. Hugo has got it all: punk, reggae, politics, geometric patterns, humor – and a great sense of colour.

Meer informatie over Hugo Kaagman vindt U op zijn website: www.kaagman.nl