Goed en persoonlijk knippen, dat is wat wij het liefste doen.

Maak gelijk een afspraak online, of loop gewoon bij ons binnen zonder.
Al meer dan 9 jaar in De pijp in Amsterdam.

Een toplocatie, in de Frans Halsstraat, prachtig in het centrum van Amsterdam. Sfeer in de zaak vinden wij, naast vakmanschap, erg belangrijk: de inrichting van de zaak is casual-artistiek en de benadering zeer persoonlijk met oprechte aandacht en belangstelling voor wie in de stoel zit. Heel graag verwelkomen we ook jou bij ons in de zaak, we kijken uit naar je komst.


Maak gelijk een afspraak

Producten waar wij graag mee werken

Werken met de juiste producten is voor ons heel belangrijk, daarom hebben wij een selectie van twee producten waarmee wij graag werken. We geven je graag meer info over beide merken, kom langs of stuur ons een berichtje.

René Furterer

De haarverzorgingsproducten van Rene Furterer worden zorgvuldig samengesteld uit 100% natuurlijke etherische oliën en plantenextracten. ‘Mooi haar groeit op een gezonde hoofdhuid, net als een plant op een vruchtbare bodem.’

Mr. Smith

Mr. Smith is gewijd aan stijl, inhoud en eenvoud. De producten worden zorgvuldig samengesteld uit plantenextracten en essentiële oliën.

Prijslijst

Wassen knippen drogen

Sofie:
Dames  € 38
Heren  € 32

Frits:
Dames  € 58
Heren   € 45

Kinderen 5 t/m 12 € 25
Tondeuse werk € 25
Wassen föhnen-stylen vanaf € 30

Kleuren
Uitgroei € 40
Hele kleuring € 50
Highlights vanaf € 55
Folie highlights vanaf € 85 (Graag bellen vooraf)
Spoelingen € 35

10% Studenten korting op Wassen, knippen & drogen

Het team

De mensen achter Hofman Kappers

Sofie Hofman

Combineert haar passie voor het kappersvak met een goed zakelijk inzicht. Zij verzorgt boekingen, voorraden, geeft advies voor haarproducten.

Na haar opleiding deed ze twee jaar ervaring op bij Hipkappers. Door de jaren heen is Sofie zich verder blijven ontwikkelen en heeft zij naast de leerschool bij Frits, speciale trainingen gevolgd in kleuren en knippen. Zij is inmiddels uitgegroeid tot een zelfstandige, allround kapper met een eigen trouwe klantenkring.

Frits Hofman

Gaf in de Amsterdamse Jan Luijkenstraat (PC Hooftbuurt ) – voor hij zijn salon naar de bruisende Pijp verplaatste – een nonchalante chic gestalte, waarmee hij tot ver buiten de stadsgrenzen naam maakte als stijlvernieuwer.

Als een beeldhouwer gaat hij uit van de vorm en de zeggingskracht van het gezicht. Met zijn spontaan geïnteresseerde benadering heeft Frits een grote kring adepten blijvend aan zich gebonden.
Frits is een mensenmens en zegt daar zelf over:

‘In de praktijk behelst het vak veel meer dan alleen haarknippen, je vult iemands finest moment in, waarin diegene zichzelf toestaat te ontspannen en soms een plek voor zichzelf opeist. Dat is een bijzonder moment, dat je ook ten dienste van die man of vrouw in jouw stoel moet invullen. Daar houd ik van.’


 

Expositie

13 mei – 1 augustus 2018

 Ted Struwer

Van 13 mei t/m 1 augustus exposeert Ted Struwer in onze zaak.

Ted Struwer is bekend van haar illustraties voor o.a.
Het Parool, Algemeen Dagblad, Filosofie Magazine, Volkshotel, Fons Vitae Lyceum, Amsterdam&CO, UMagazine (Maastricht University), Drawing The Times i.s.m. Dutch Design Week Eindhoven, Quest Psychologie.

Meer informatie over Ted Struwer vindt U op haar website: www.tedstruwer.nl